Domáca kuchyňa každý deň

Už viac ako 10 rokov pre vás varíme kvalitné a čerstvé jedlá.
Používame len čerstvé, lokálne suroviny, pričom knedle, buchty, pirohy, halušky a iné špeciality si vyrábame sami...
Príďte si pochutnať na poctivých domácich jedlách, ktoré vás vrátia do čias, keď sa varilo srdcom.
Obedové menu si u nás môžete vychutnať každý pracovný deň od 10:30 do 14:00, alebo si objednať na rozvoz.

Tešíme sa na vás!

Denné menu na týždeň 22.04 - 25 .04.2025

UTOROK

Polievka 0,25l:

Hrášková s lievankou (1,3), Paradajková (1,7), Slepačí vývar (1)

Menu 1 (150/200g) – 6,70€

Kuracie prsia s bazalkovou omáčkou,1/2 ryža 1/2 krokety (1)

Menu 2 (150/200g) – 6,70€

Grilovaný hermelín, hranolky, brusnicová omáčka (7)

Menu 3 (150/200g) – 7,40€

Vyprážaný bravčový rezeň, ryža, kompót (1,3,7)

STREDA

Polievka 0,25l:

Špenátová krémová s krutónmi (1,7) Paradajková (1,7), Slepačí vývar (1)

Menu 1 (150/200g) – 6,70€

Kuracie prsia s volským okom, pečené zemiaky (1,3)

Menu 2 (150/200g) – 6,70€

Hovädzí tokáň na červenom víne, tarhoňa (1,3)

Menu 3 (150/200g) – 7,40€

Vyprážaný bravčový rezeň, ryža, kompót (1,3,7)

Štvrtok

 

Cesnačka (1,7), Paradajková (1,7), Slepačí vývar (1)

Menu 1 (150/200g) – 6,70€

Prírodný morčací Cordon blue, 1/2 ryža 1/2 hranolky (1,3,7)

Menu 2 (150/200g) – 6,70€

Pečené bravčové výpečky, dusená kyslá kapusta, parená knedľa (1,3,7)

Menu 3 (150/200g) – 7,40€

Vyprážaný bravčový rezeň, ryža, kompót (1,3,7)

PIATOK

Polievka 0,25l:

Fazuľová s údeným mäsom a rezancami (1,3), Paradajková (1,7), Slepačí vývar (1)

Menu 1 (150/200g) – 6,70€

Kurací rezeň v šunkovom cestíčku, zemiaková kaša, kyslá uhorka (1,3,7)

Menu 2 (150/200g) – 6,70€

Domáce lekvárové perky s orechovou posýpkou (1,7,8)

Menu 3 (150/200g) – 7,40€

Vyprážaný bravčový rezeň, ryža, kompót (1,3,7)

Alergény

1.Obilniny obsahujúce lepok (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich
hybridné odrody) a výrobky z nich okrem
a) pšeničných glukózových sirupov vrátane dextrózy, ako aj výrobky z nich, ak proces, ktorému sa
podrobili, pravdepodobne nezvýši stupeň alergénnosti určený Európskym úradom pre
bezpečnosť
potravín pre výrobok, z ktorého pochádzajú,
b) pšeničných maltodextrín, ako aj výrobky z nich, ak proces, ktorému sa podrobili,
pravdepodobne
nezvýši stupeň alergénnosti určený Európskym úradom pre bezpečnosť potravín pre výrobok, z
ktorého pochádzajú,
c) jačmenného glukózového sirupu,
d) obilnín používaných na výrobu destilátov alebo etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu
určeného
na liehoviny a iné alkoholické nápoje.
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich okrem
a) rybacej želatíny používanej ako nosič vitamínov alebo karotenoidových prípravkov;
b) rybacej želatíny alebo rybacieho gleja používaných na čírenie piva a vína.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich okrem
a) úplne rafinovaného sójového oleja a tuku, ako aj výrobky z nich, ak proces, ktorému sa podrobili,
pravdepodobne nezvýši stupeň alergénnosti určený Európskym úradom pre bezpečnosť potravín pre
výrobok, z ktorého pochádzajú,
b) prírodných zmesných tokoferolov (E 306), prírodného D-alfa-tokoferolu,
prírodného D-alfatokoferolacetátu, prírodného D-alfa-tokoferolsukcinátu sójového
pôvodu,
c) fytosterolov a esterov fytosterolov získaných z rastlinných olejov sójového pôvodu;
d) fytostanolesteru získaného zo sterolov rastlinného oleja sójového pôvodu.
7. Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy) okrem
a) srvátky používanej na výrobu destilátov alebo etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu
určeného na liehoviny a iné alkoholické nápoje,
b) laktitolu.
8. Orechy, ktorými sú mandle (Amygdalus communis L.), lieskové orechy (Corylus avellana),
vlašské orechy (Juglans regia), kešu (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya
illinoiesis (Wangenh). K. Koch], para orechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera),
makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich,
okrem:
orechov, ktoré sú používané na výrobu destilátov alebo etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu
určeného na liehoviny a iné alkoholické nápoje.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l
vyjadrené ako SO2
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.